Almawin ÖKO gépi mosogatószer tabletta

Almawin ÖKO gépi mosogatószer tabletta

Foszfát és klórmentes, kiméli az edényeket és a mosogatógépet.

Gyártó: Almawin
Származás: Németország
Kiszerelés: 25 tabletta (500 g)
2 190 Ft
Egységár: 88 Ft/db
doboz
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Alkalmazási területek: Az AlmaWin Gépi mosogatószer tabletta mindenféle edényt higiénikusan megtisztít. A makacs ételmaradékokat, keményítőt és tohjásfehérjét hatékonyan eltávolítja.

Adagolási javaslat: A szennyeződésnek megfelelően 1-2 tabletta.

Lehetséges veszélyek: Noha az általunk alkalmazott nyersanyagok ökológiai szempontból kedvezően ítélhetőek meg, utalni kell azokra az alapvető veszélyekre, amelyeket minden edénytisztító előidéz: az edénytisztítók alkálikusak, szembe és bőrre kerülve irritációt okoznak. Ha mégis bekövetkezik ilyen érintkezés, sok vízzel azonnal le kell öblíteni, és a csomagoláson található figyelmeztetéseknek megfelelően kell eljárni.

Összetevők: nátriumcitrát, szóda, nátriumszilikát, rétegszilikátok, nátriumhidrogénkarbonát, cukortenzid, nátriumperkarbo­nát, a poliaszparaginsav nátriumsója, természetes proteázok, részben ellenőrzött ökotermesztésből származó természetes illóolajok.

 Szem- és bőrizgató hatású. Gyerekektől elzárva tartandó. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz fordulni. Ha az anyag bőrre kerül vízzel bőven azonnal le kell mosni. Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a cimkét meg kell mutatni.

Csomagolás:

Újrahasznosítható papír, és PP műanyag zacskók. Csak a termékmaradványoktól mentes csomagolóanyagot lehet újrahasznosítani. Kérjük használat után dobd a szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előny:

Klór- foszfát- és foszfonát mentes, könnyen lebomló mosogatógép por

 

BIZTONSÁGI ADATLAP

Hasonló termékek
Adatok
Webáruház készítés