Organikus Szaniter Tisztító Koncentrátum-5 liter-Cleaneco

-9%
Organikus Szaniter Tisztító Koncentrátum-5 liter-Cleaneco

A Cleaneco Szaniter tisztító hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Használhatja kerámia, zománc, rozsdamentes, műanyag és üvegfelületek, csaptelepek tisztítására is.

Gyártó:Cleaneco

Kiszerelés:5 liter

5 184 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 699 Ft
Kezdete: 2022.07.05   Vége: 2022.07.12
Egységár: 0,94 Ft/ml
Akcióból hátralévő idő:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Biztonsági adatlap
Részletek

Alkalmazási terület: A Cleaneco Szaniter tisztító hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakódásokat. Használhatja kerámia, zománc, rozsdamentes, műanyag és üvegfelületek, csaptelepek tisztítására is. Alkalmazhatja fürdőszobai felületek felmosására, ebben az esetben hígítsa a szert az alábbiak szerint. Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használja!

Felhasználási  Javaslat: A koncentrátum hígítása napi felhasználás esetén 5-10%-ban javasolt.

Eseti- és nagytakarításnál használhat töményebb hígítást 10-100% között. A szert szórófejes palackba töltve 20 cm távolságból permetezze a tisztítandó felületre, majd hagyja hatni 1-3 percig ezt követően öblítse tiszta vízzel, vagy törölje le puha ronggyal.

Felmosásához 5 liter vízhez adjon 25-50 ml-t a készítményből. Használat előtt végezzünk próba tisztítást egy kevésbé látható felületen.

Összetétel:  Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb: anionos felületaktív anyag, nem ionos felületaktív anyag. Illatanyagot és tartósítószert (phenoxyethanol) tartalmaz.

Csomagolása:

Újrahasznosított csomagolás. Kérjük használat után dobja szelektív hulladékgyűjtőbe!

 

 

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
53
Biztonsági adatlap
Webáruház készítés