EcoNatural háztartási papír törlő 2 réteg-500 lap

EcoNatural háztartási papír törlő  2 réteg-500 lap

EcoNaturál háztartási papír törlő újrahasznosított papírból.

2 rétegű,500 lap/db.

Egyesével csomagolt.

Szín: havanna barna

Gyártó:Lucart Group

Mennyiség: 1 db

1 459 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Lucart Econaturál termékek,különleges gyártási technológiával készülnek.Tetra Pak dobozok 100%-os újrahasznosításával.

 

Egy Tetra Pak doboz átlagosan 74% kartonpapírból vagy cellulóz szálakból, 22% polietilénből és 4% aluminiumból készül. A gyártási folyamat eredményeképpen mindhárom anyagot újrahasznosítják. Az aluminiumot és a műanyagot nyersanyagként hasznosítják más gyártók, újrahasznosított anyagból készült új termékekhez. A gyártási ciklus koncepciója a nulla hulladék.

A Lucart Econatural papírok jellegzetes pezsgő-barna színe a Tetra Pak dobozok fehérítetlen rostjainak köszönhető, ami a fa természetes színéből ered. Ezek a rostok teszik lehetővé hogy a papírok erősek, ellenállóak és egyben puhák legyenek.

Ennek a különleges gyártási folyamatnak eredményeképpen a Lucart Econatural papírtermékek teljesen megegyező minőségűek a hagyományos, elsődleges nyersanyagból készült papírtermékekkel.

 

Fogyasztasz TetraPakba csomagolt termékeket? Tudod, hogy mi lesz a csomagolással, miután kidobod a szelektív hulladékgyűjtőbe? 

Magyarországon 2015-ben az italoskartonok mindössze 22%-át gyűjtötték szelektíven! Hiába hirdetik a TetraPak dobozokon, hogy FSC minősített papírból készülnek, ez nem változtat a tényen, hogy hatalmas mennyiségű hulladék marad utánuk, és ennek 78%-a hulladéklerakókra, vagy hulladékégetőbe jut, és így értékes nyersanyagok vesznek el örökre. Sajnos még abban az esetben is, ha szelektíven gyűjtötték a dobozokat, a három különböző réteg elválasztása jóval költségesebb folyamat, mint az egyszerű papír újrahasznosítása. Ráadásul az újrahasznosítás mit sem ér, ha a másodlagos nyersanyagot nem használják fel valamilyen értelmes célra: például WC papír, konyhai papírtörlő gyártására.

 Összetétel: 100% visszaforgatott papír.

 

Adatok
Cikkszám
66
Webáruház készítés