Gépi Pohár és Tányér Mosogatószer koncentrátum - kemény vízhez - 5Kg - újrahasznosítható csomagolásban

Gépi Pohár és Tányér Mosogatószer koncentrátum - kemény vízhez - 5Kg - újrahasznosítható csomagolásban

Porcelán-, üveg-, rozsdamentes acél- és műanyagtárgyak tisztítására. Minden mosogatógép típushoz ajánlott. A koncentráció a vízkeménységtől és a mosogatóvíz szennyezettségétől függően változik.

Mennyiség: 5 kg

7 499 Ft
Egységár: 1 500 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
BIZTONSÁGI ADATLAP
Részletek

Alkalmazási terület: A használati utasítás betartása mellett: porcelán-, üveg-, rozsdamentes acél- és műanyagtárgyak tisztítására. Minden mosogatógép típushoz ajánlott. A koncentráció a vízkeménységtől és a mosogatóvíz szennyezettségétől függően változik.

Felhasználási javaslat: A termék üzemi pohár és tányér mosogatógépek tisztán tartására alkalmas ipari tisztítószer. A szert csak védőszemüvegben, és védőkesztyűben szabad használni a szennyezettség mértékének függvényében. A szer alkalmas bevonatolt felület tisztítására is. Végezzen próbatisztítást kevésbé látható kis felületen.

Adagolás: Adagolását adagolórendszer segítségével ajánlott használni. Beépített vagy utólagosan felszerelt perisztaltikus adagolórendszer segítségével juttassuk az anyagot a mosogatási szakaszba vízkeménység függvényében 0,5-1%-os koncentrációban.

Összetétel: Kálium-hidroxid 10-15%, Nátrium-hidroxid <5%, Foszfátok <5%, Na-metaszilikát < 2%, korróziógátló adalékanyag. A veszélyes komponensek kálium-hidroxid, dinátrium-metaszilikát, alkiléter-karbonsavak. Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyagok. A veszélyes komponens: nátrium-hidroxid.

Csomagolás:

Újrahasznosított csomagolásban. Kérjük használat után dobja szelektív hulladékgyűjtőbe!

 

Adatok
Cikkszám
72
BIZTONSÁGI ADATLAP
Webáruház készítés